Vis en schaaldieren
Gravad lax van zalm met limoncello dressing en krokante aardappel 8,75
Geroosterde gamba met een Oosterse salade van taugé en peultjes8,75
Gerookte paling met een compote van peterseliewortel 9,75
Tongschar à la meunière met bloemkool, bietjes en courgette 8,25
Kabeljauw met beurre noisette van bosui en rivierkreeft 8,75
Vlees en gevogelte
Kalfssukade met een stampotje van winterpostelein en eigen jus 9,25
Roodpoot patrijs met zuurkool, pancetta en bataat aardappel 9,75
Hertenrugfilet met hete bliksem, rode kool en jus van jeneverbes11,75
Wildzwijnham met sjalotjes, cranberries en sherry vinaigrette8,75
Ossenhaas à la minute met nootjes, pesto en Parmezaanse kaas 9,75
Vegetarisch
Drie balletjes van avocado met chutney van tomaat en gember 8,75
Vurige pompoensoep met rode peper en bleekselderij 6,75
Truffelrisotto met cantharellen en gepocheerd ei 8,75
Paprika ravioli gevuld met fetakaas, olijf en verse bladspinazie 7,75
Desserts
Tartelette gevuld met peer & caramel, butterscotsch en perenijs8,75
Ijs & fruit: sinaasappelcompote, yoghurt ijs en vanillehangop7,75
Chocoladetaart van pure chocolade met witte chocolade ganache 8,75
4 kazen plankje (Morbier, Wijnendale, Queso Valdeon en Merlijn) 12,50