Vis en schaaldieren
Gekonfijte zalmfilet met bietjes en mousse van komkommer 8,75
In tempura gebakken tonijn met zeewier, basilicum en wasabi 9,75
Rolmops en rilette van makreel 7,75
Grote gamba gebakken in Lardo di Colonnata met antiboise 9,75
Zeewolf met soja en een panna cotta van sinaasappel 8,75
Vlees en gevogelte
Carpaccio van kalf met kruidnagelcrème, chips van augurk en spek9,75
Gebakken eendenborst met mango 8,25
Parmaham met zuurdesem crouton, notensla en gepofte ui 8,75
Flensje gevuld met ossenstaart en geserveerd met knolselderij 9,75
Ossenhaas à la minute met nootjes, pesto en Parmezaanse kaas 9,75
Vegetarisch
Drie balletjes van avocado met chutney van tomaat en gember 7,75
Crèmesoepje van sjalotjes met komijnstengels 6,75
in spintarwe gebakken camembert met truffelhoning8,25
Pommodori taartje met mozzarella en verse bladspinazie 8,75
Desserts
Dame blanche met slagroom, vanille-ijs en chocolade saus 8,75
Yoghurtijs, pecannoot en gepocheerde pruimen 7,75
Crème brullee van tonkabonen met karamel ijs 8,75
4 kazen plankje (Valençay, Pont L’eveque, Cantal en Kornblüme 12,50