Vis en schaaldieren
Caesar salad met gegrilde sardine, Romijnse sla en ansjovis 8,75
Tonijn geserveerd op krokant brique-deeg met togarashi crème 9,75
Slibtong met rivierkreeftdressing en komkommer 9,75
Coquilles met waspeen, kappertjes en gerookte botersaus 8,75
Op de huis gebakken zeebaars met parelcouscous en sofrito 7,75
Vlees en gevogelte
Geconfijte kalfsrump met anijschampignons en waterkerscrème8,75
Loempia van pulled pork en hoisin saus met rijst en rode ui9,75
Boerderijkippetje met truffelgevogeltejus en marbre van pompoen7,75
Prosciutto di San Daniele met sjalotjes en portsiroop8,75
Ossenhaas à la minute met nootjes, pesto en Parmezaanse kaas 9,75
Vegetarisch
Drie balletjes van avocado met chutney van tomaat en gember 7,75
Gebakken rode bietjes met feta kaas en gedroogde olijf 7,75
Gazpacho van komkommer, tomaat en knoflook6,75
Cantharellen op toast met groene pepercrème 8,75
Desserts
Aardbeien Romanoff met amandelen en vanille-ijs8,75
Anglaise van witte chocolade met crumble en rood fruit compote 8,50
Citroen merengue met yoghurt ijs 7,75
4 kazen plankje (Bastiaanse fenegriek, Herve, St Maure de Touraine en Pas de Bleu)11,50