Vis en schaaldieren
Gamba’s piri piri 8,75
Heilbot met ingelegde bloemkool en geroosterd hazelnootkruim 8,75
Gebakken scholfilet met verse bladspinzazie en fregola7,75
Salade van gemarineerde kreeft met citroencrème en briochetoast 9,75
Zeewolf met parmaham met gepofte knolselderij en antiboise7,75
Gekonfijte zalmfilet met witte asperges, kwarteleitje en oude kaas8,75
Vlees en gevogelte
Kalfstartaar met truffelcrème, kappertjes en cornichons 8,75
Beef tataki met een dressing van soja en citroengras9,75
Gerookte maïshoender met bleekselderij en frisse mandarijn6,75
Lamsrack met pompoencoulis en ras el hanout saus9,75
Ossenhaas à la minute met nootjes, pesto en Parmezaanse kaas 8,75
Gebraden eendenborst met lamsoor en een salade van mango 7,75
Vegetarisch
Drie balletjes van avocado met chutney van tomaat en gember 7,75
Aubergine met geitenroomkaas en pijnboompitten 6,75
Tzatziki soepje met Griekse salade6,75
Taartje van witte asperges en truffelrisotto met gepocheerd ei 7,75
Desserts
Cheesecake met een gelei van rood fruit en zwarte peper en aardbeienijs7,75
Brownie en ganache van pure chocolade met kersenijs 8,75
Parfait van gekarameliseerde noten en vanille saus 7,75
Fris taartje van citroen met straciatella ijs 8,25
4 kazen plankje (Tomme de Fouzon, BLeu de gex, Primo en Maroilles)11,50